Şehit Musa Özalkan İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: İmam Hatip Ortaokulu: 08:50-16:10
Yabancı Dil: Arapça - İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun Fatih ve Yenikentin tamamına. Sincan bölgesinin bir kısmına servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol turnuvaları, Satranç turnuvaları, Voleybol turnuvaları, Masa Tenisi turnuvaları, yapılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl TÜBİTAK 4006 Projesine katılmaktayız.
Proje Çalışmaları: Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışmaları Yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ K2 Projesi okulumuzda yürütülüp tamamlanmıştır. Çeşitli E Twinning Projeleri yürüütülmektedir.
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA ETKİLEŞİMLİ TAHTA MEVCUTTUR.

Telefon - (312)273 06 46

WEB - https://sehitmusaozalkaniho.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi 407. Cadde No2 Sincan/ANKARA

Öğretim Şekli :Tamgün

Yerleşim Yeri - Fatih Mahallesi 407. Cadde No:2 Sincan / ANKARA

Adres - Fatih Mahallesi 407. Cadde No2 Sincan/ANKARA

Ulaşım 515, 520, 521 Numaralı otobüsler okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık iLÇE MERKEZİNDE